Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Fujintai Technology Co., Ltd.
Fujintai Technology Co., Ltd.

Co. τεχνολογίας Fujintai, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Fujintai Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Fujintai Technology Co., Ltd.
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6

Fujintai Technology Co., Ltd.

Η Co. τεχνολογίας Fujintai, ΕΠΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 2003, είναι μια από τις πιό πρώτες επιχειρήσεις στη βιομηχανία smt. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα smt, και τις περιφερειακές πωλήσεις προϊόντων, τη συντήρηση, τη συντήρηση και τις τεχνικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες. Στη μηχανή τοποθέτησης smt, τη βυσματωτή μηχανή, τη μηχανή εκτύπωσης κολλών κασσίτερου, τη μηχανή διανομής και άλλη βιομηχανική συντήρηση καρτών ελέγχου για πολλά χρόνια, με διάφορες δεκαετίες εμπειρίας συντήρησης των ανώτερων μηχανικών. Πλούσια γνώση και πρακτική εμπειρία στους διάφορους τομείς της μικροηλεκτρονικής, ηλεκτρομηχανικός, της αυτοματοποίησης και του υπολογιστή.

 

 

Κύρια επιχείρηση επιχείρησης:

1. Πωλήσεις και ανάκτηση όλων των ειδών νέων και χρησιμοποιημένων smt εξοπλισμού και εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής τοποθέτησης, μηχανή εκτύπωσης κολλών κασσίτερου, Reflux

Φούρνος, ακτίνα X, AOI, ανώτεροι και χαμηλότεροι μηχανή πινάκων και τροφοδότης, κ.λπ.

2. Αρχικά εξαρτήματα εργοστασίων Juki μεγάλης έκτασης ανεφοδιασμού.

3. Καθαρισμένα τμήματα εξοπλισμού Juki: όπως το λέιζερ, ο οδηγός, η σερβο μηχανή και ο πίνακας ελέγχου.

4. Σειρά cyberoptics καθαρισμού οπτικών συσκευών αισθητήρων: Λέιζερ Juki, λέιζερ της Samsung, λέιζερ της Philips, λέιζερ Tenryu, λέιζερ Autotronik, λέιζερ Yamaha, κάμερα Dek, κ.λπ.

5. Οι επαγγελματικοί πωλήσεις και ο καθαρισμός της Panasonic CM20F, CM202, CM301, CM402, Drive CM602, πρότυπος ο διαθέσιμος έχουν: Κ.-J2-40B-XT63, JM-J2-70B-XT63, Κ.-J2-20A-N26, Κ.-J2-40A-N26, Κ.-J2S-40B-EE085, Κ.-J2S-70B-EE085, Κ.-J2S-100B-EE085, Κ.-J2S-60B-S041U638, Κ.-J2S-350B-S041U703, Κ.ΛΠ.

6. Περιφερειακές πωλήσεις εξοπλισμού και εξαρτημάτων SMT και ούτω καθεξής.

7. Υπηρεσίες ενοικίου μηχανών τοποθέτησης SMT.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Juki/Panasonic/Fuji/Dek/Samsung Yamaha/Sony UIC/MPM…

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~30

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. τεχνολογίας Fujintai, ΕΠΕ είναι μια από τις πιό πρώτες επιχειρήσεις στη βιομηχανία smt. Από ιδρυμένος το 2003, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα smt, και τις περιφερειακές πωλήσεις προϊόντων, τη συντήρηση και τις τεχνικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες. Πάντα εμμείνετε στα» φήμη πρώτα, πρότυπα ποιοτικών πρώτα» επιχειρήσεων, η αναζήτηση του σκοπού υπηρεσιών» ικανοποίησης πελατών», έχει συγχρόνως μια υψηλή ευαισθησία στην αγορά και συνεχώς το τολμηρό πρωτοποριακό πνεύμα, ανάπτυξη μέχρι τώρα, συνεπής.

Η επιχείρηση παρακολουθεί στενά την πρόοδο και την ανάπτυξη της τεχνολογίας συντήρησης εξοπλισμού smt, ενισχύει συνεχώς τη διοίκηση επιχειρήσεων, εξερευνά ενεργά και καινοτομεί, μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών, έχει κερδίσει επιτυχώς έναν μεγάλο αριθμό υπερπόντιων αγορών, αλλά και προωθημένος τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης, γίνετε και ξένος βιομηχανικός ηγέτης συντήρησης εξοπλισμού smt.

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. τεχνολογίας Fujintai, ΕΠΕ έχει το 24ωρο υπηρεσία online, και ένα τέλειο σύστημα μεταπωλήσεων, δεσμευμένο να παρέχει στους πελάτες τις ποιοτικές υπηρεσίες.

 

1. Τεχνική υποστήριξη:

Το Fujintai έχει μια ισχυρή και πλήρη ομάδα υπηρεσιών συντήρησης, με πάνω από 30 επαγγελματικούς μηχανικούς και οι τεχνικοί, έχουν μια καλή εντολή Juki, του Φούτζι, της Panasonic, Yamaha, ι-σφυγμός, Hitachi, της Samsung, Uic, των ASM, Siemens, της Philips, της Sony, Dek, Mpm, Heller και άλλων προτύπων των δομικών και ηλεκτρικών αρχών, ικανών στην ανάθεση και τη συντήρηση του μηχανικού εξοπλισμού.

♦ Παρέχετε τα σχετικά τεχνικά στοιχεία, βοηθήστε στα τεχνικά προβλήματα σχεδίου στην εγκατάσταση και λειτουργία

♦ Παρέχετε σχετικές με τις την μηχανή πληροφορίες ή στείλετε τους τεχνικούς για να βοηθήσετε την εγκατάσταση στην περιοχή

♦ Οι μεγάλες μηχανές μπορούν να βοηθήσουν στην εγκατάσταση και ανάθεση, σύμφωνα με την πραγματική παροχή υπηρεσιών εξουσιοδότησης.

 

2. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

Η ικανοποίηση πελατών είναι τα μόνα πρότυπα υπηρεσιών!

♦ Παρέχετε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οδηγίες χρήσης μηχανών, τη διόρθωση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

♦ Καθοδήγηση σχετικά με την εγκατάσταση και την ανάθεση του κανονικού εξοπλισμού για τους επαγγελματικούς τεχνικούς

♦ Εάν υπάρχει μια μεγάλη αποτυχία της μηχανής, απάντηση εγκαίρως μέσα σε 30 λεπτά μετά από να λάβει την ειδοποίηση του χρήστη. Σε ειδικές περιπτώσεις, εάν η άδεια όρων, ο μηχανικός μας θα φθάσει επί του τόπου μέσα σε 24 ώρες για να παρέχει την υπηρεσία.

Ομάδα επιχείρησης

Τα μέλη ομάδας της επιχείρησης είναι νέα, ενεργητικός, καινοτόμος, τολμούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις, συνεχώς καινοτόμος σκέψη, να επιδιώξουν τις σημαντικές ανακαλύψεις, να συμβαδίσουν με τη The Times, να έχουν ένα λογικό self-awareness και της κοινωνικής ευθύνης.

Η ομάδα συντήρησης είναι όχι μόνο στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας, αλλά και δίνει περισσότερη προσοχή στην ακρίβεια και τη σαφήνεια της απαίτησης πελατών για τα προϊόντα. Συγχρόνως, στον ελεύθερο χρόνο να πραγματοποιηθούν οι πλούσιες και ζωηρόχρωμες αθλητικές δραστηριότητες, για να παρέχουν στους υπαλλήλους μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει το ταλέντο και δεξιότητες, να παρουσιάσει πλήρως την υψηλή διανοητική προοπτική και περιεκτική ποιότητα των υπαλλήλων.

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Fujintai Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Fujintai Technology Co., Ltd.
2F οικοδόμηση του βιομηχανικού πάρκου Γ Feiteng, Νο 8 πόλη ShenZhen 518104 οδικού Shajing HuanZhen, Κίνα
Τηλ.::86--755-27392455
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ανταλλακτικά μηχανών SMT προμηθευτής. © 2020 - 2024 smtmachinespareparts.com. All Rights Reserved.